Wild Things
Blog Things
Wild Food
Contact
Wij hebben beiden een cursus op de Wild academie in Nederland gevolgd, om onze kennis op niveau te houden.
Door onze passies samen te bundelen, hebben wij een uniek concept opgezet, waarbij Ima het wild bejaagt, Ingrid er een prachtig recept voor bedenkt waarna we samen de gerechten bereiden.
Wij weten dus exact waar onze producten vandaan komen en verspillen niets dat niet nodig is. Het wild eet dat wat ze willen en waar ze behoefte aan hebben en dat alles is onbewerkt. U zult proeven wat echt biologisch is.
Onze bedrijfsfilosofie is om onze gasten op een bijzondere wijze te laten genieten van exclusieve wildgerechten met een verhaal in een huiselijke omgeving en/of bijzondere locatie, zodat het diner een ware beleving wordt.
Van binnenkomst tot weggaan leggen wij onze gasten in de watten waarbij we de gastvrouw-gastheer zoveel mogelijk ontzien zodat ook zij in volle ontspanning kunnen genieten.
Afhankelijk van het seizoen stellen wij een menu samen en leggen dit aan u voor. Het totale menu zal bestaan uit wild. Omdat naast het jachtseizoen in Nederland het wild beheert moet worden en er schadebestrijding op gewassen dient te worden uitgevoerd, kunnen wij zowel in de herfst/winter als in de lente/zomer vers wild serveren.
Tijdens het diner/lunch vertellen wij aan onze gasten wie wij zijn waar Wild Things Hunting en Cooking voor staat, geven we uitleg bij elk gerecht en vertellen waar het wild vandaan komt.
Graag maken we met u een persoonlijke afspraak om ons voor te stellen en eea mondeling aan u toe te lichten.
U kunt ons bereiken per mail:
info@wild-things.nl
of dmv het invullen van het contact formulier
Wild Things - hunting and cooking
Hebben wij uw aandacht getrokken en wilt u meer weten of meteen een afspraak maken?
Dan kunt u via dit emailadres contact opnemen.
info@wild-things.nl